Sponzori

Sponzori Festivala znanosti - Sinj 2016. su Grad SinjŠkolska knjiga d.o.o., Splitsko-dalmatinska županija, Croata i Purex.

Splitsko-dalmatinska
županija
  Grad Sinj
 
 Croata Školska knjiga d. o. o. Purex
 

Najveći sponzor FZS-a od početka do danas je Grad Sinj, s posebnom zahvalom preminulom gradonačlniku, g. Ivici Glavanu. Od 2010. do danas Grad Sinj udruzi Znanost i Alka, koja Festival organizira, svake godine dade iz proračuna najveći dio novca potrebnog za organizaciju Festivala.

Drugi sponzor Festivala je od 2011. do danas svake godine Županija.

2010., 2011., 2015. i ove godine, jedini sponzor FZS-a koji je privatna kompanija je Školska knjiga d. o. o. koja nam pokloni brdo knjiga i besplatno tiska sve promotivne materijale. Posebna zahvala g. Jeleni Lončarić, urednici za fiziku u Školskoj knjizi, koja sve za nas komunicira ispred Školske knjige. Ove godine Školska knjiga dodatno se uključila u Festival izravno sponzorirajući kemijske radionice za osnovnoškolce i srednjoškolce.

CARNet je od ove godine sponzor prijenosa Festivala uživo (eng. live stream). Zahvaljujući CARNetu, Festival ćete moći pratiti s desetaka platformi diljem Hrvatske i potom vidjeti snimke na YouTubeu.

Hrvatsko drutšvo kemijskih inženjea i tehnologa (HDKI) sponzorira radionice za srednjoškolce, koje izvode doc. dr. sc. Tomislav Portada i Zvonimir Mlinarić.

 

Na vrh